top of page
iStock-153195978.jpg

OVER POEMA!

POEMA! staat voor Power, Energie & Management Advies; beweegt mensen en organisaties vanuit passie, kracht en positiviteit.

Wanneer je een poema bekijkt, kun je zien hoe lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar kunnen zijn. Een poema belichaamt de zuivere energie; energie die je positief kunt gebruiken, zoals wijze leiders dat doen. De poema nodigt je uit om achter je eigen overtuigingen te gaan staan.

POEMA! is opgericht door Max Parent. Na jarenlang voor verschillende topondernemers in de Retail en Wholesale gewerkt te hebben is het tijd om achter mijn eigen overtuigingen te gaan staan. POEMA! houdt ervan om mensen blij te maken, zet mensen aan, geeft inzicht en zet ze op scherp door het stellen van de juiste vragen. Met focus op de dingen die wel kunnen en lukken.

POEMA! zet mensen & organisaties in hun kracht en zorgt dat ze energie krijgen van wat ze doen.

POEMA! makes you smile!

RDV5904_c.jpg

MAX
PARENT

Ik heb ruim 25 jaar ervaring binnen de Retail en Wholesale. Begonnen op de winkelvloer als verkoopmedewerker en vanuit daar doorgegroeid naar verschillende commerciële senior management- en directieposities met interesse in volledige bedrijfsvoering. Zo heb ik onder andere de volgende functies bekleed; Regiomanager, Head of Sales, Salesmanager, Commercieel manager, Commercieel directeur, COO en CEO.

Het grote voordeel van dit groeipad is dat ik echt weet, en heb ervaren, wat er binnen de verschillende disciplines van een organisatie gebeurt. Daardoor kan ik in de volle breedte fungeren als sparringpartner en goed communiceren met alle lagen in een organisatie. Van medewerkers op de vloer tot en met de board of directors en externen.

MIJN VISIE

Ik ben een echte autodidact en leer snel in de praktijk. Natuurlijk heb je een heldere visie en strategie nodig, maar wat ik binnen al mijn functies ervaren heb is dat mensen in een organisatie echt het verschil maken. In mijn visie is het dan ook enorm belangrijk  dat mensen vanuit hun passie en kracht kunnen werken en daarvoor de ruimte ervaren.

Klanten en collega’s typeren mij als motivator, analytisch scherp, communicatief sterk en een echte teamplayer. Een people manager met een resultaatgerichte houding en een coachende leiderschapsstijl met de drive om iedere dag te verbeteren.

Ik heb leren kijken door de ogen van de klant en ben daardoor heel goed in staat om mede vanuit dat perspectief te adviseren over het maken van de juiste keuzes. 

“Max is bij JuiceBrothers gekomen toen we 5 jaar onderweg waren, een scale up die te hard gegroeid was en hoognodig een professionaliseringsslag moest maken. Het zegt genoeg dat ik na een week Max met een gerust hart de sleutels van het bedrijf kon geven en ik voor het eerst in 5 jaar (echt) vakantie kon vieren. Ik zal dit nooit vergeten en ben hem eeuwig dankbaar voor de kennis, kunde en vooral de rust die hij heeft gebracht in onze organisatie. In de letterlijke en figuurlijke zin van het woord: Max is een baas!”

Guus Benning (Founder JuiceBrothers)

bottom of page